GRAFISK FORMGIVNING

En stor liten reklambyrå 
för stora och små kunder

Form är min specialitet. Jag utformar logotyper, grafiska profilprogram, annonser, kataloger, mässmaterial, webbplatser och annat som kunderna frågar efter. Min form är inspirerande, konsekvent och effektiv.

Den är liten men ändå stor, min byrå. Det innebär att jag har ett stort nätverk med skickliga strateger, slipade skribenter, fokuserade fotografer och andra kompetenta kreatörer. Inget uppdrag är för stort eller för svårt för vår samlade styrka. Jag anpassar min arbetsgrupp helt efter kundens behov.

Mina kunder är också stora och små. Jag har i många år arbetat med ett av Sveriges och världens absolut största företag. Samtidigt har jag många små företag som kunder. Båda är lika viktiga för mig.

Du är välkommen att höra av dig med uppdrag!

Ingela Ohlsson